A WSK Super Master Series harmadik fordulóját rendezik a hétvégén a Nápoly melletti Sarnóban. Molnár Martinnak az utóbbi forduló kifejezetten balszerencsésen alakult, ezért a 14 esztendős sportoló reméli, hogy a következő versenyhétvégén minden zökkenőmentesen alakul.

Technikai problémákkal és a balszerencsével is meg kellett küzdenie Molnár Martinnak a WSK Super Master Series idei második fordulójában, a harmadik fordulónak ezért abban a reményben vág neki az Energy Corse versenyzője, hogy ezúttal mindkettő elkerüli őt, és ismét az élmezőnyben csatázhat.

A helyszín ezúttal a világ egyik legveszélyesebb aktív tűzhányójától nagyjából 20 km-re fekvő Circuito Internazionale Napoli lesz, Martin pedig a WSK Super Master Series eddigi két fordulójában látottnál kisebb, 52 fős mezőnyben várja a hétvégét.

„A második forduló után szívem szerint már másnap újra versenyeztem volna, hogy feledtessem a megpróbáltatásokat, de most másfél hetet kellett erre várnom. Jó és rossz emlékeim is vannak a sarnói pályáról, remélhetőleg ezen a hétvégén előbbiekkel gazdagodom” – tekintett előre a HUMDA által támogatott sportoló.

Az idei szezont győzelemmel kezdő, majd második hellyel folytató versenyző továbbra is vezeti az FIA által ettől az évtől bevezetett gokartos világranglistát az OK-kategóriában, és amellett, hogy természetesen mindig az adott hétvégén törekszik a lehető legjobb eredmény elérésére, fél szemmel ezt is figyeli.

A sarnói versenyhétvége érdemi része március 3-án, pénteken kezdődik. Az OK-kategóriában egy szabadedzés mellett az időmérő edzést és csoportonként egy-egy előfutamot rendeznek ezen a napon, majd március 4-én, szombaton jön további két előfutam, március 5-én, vasárnap pedig az elődöntő és a döntő.

Utóbbi két versenyről élő közvetítést, valamint a teljes hétvégéről élő eredménykövetést, menetrendet és végeredményeket ITT talál.